en dag, idag

Trött, tröttare, tröttast. Ignorera. Koffeinpiller och pepsi max så kör vi (jag) på idag med., japp.



ja, det är jag på bilden. usch.

Kommentarer
Postat av: s

Nää de kanske det inte är, men jag vill ju ha ett väldigt mkt lägre BMI än så ;P Eller ah jag vill ha så lågt jag kan men fortfarande orka träna som jag gör :P

4a år har jag varit sjuk nu, eller alltså det rasade på riktigt för 4a år sen, du då?

samma här, alltså jag vet inte vad jag skulle kunna vara bra på om det inte var att träna järnet, banta, gå ner, svälta, osv.

Jag vet inte vem jag skulle kunna vara utan alla mina tvångstankar och all min "specialkost"

Det känns som att livet skulle bli inte värt att leva då ja, om man inte fick banta, gå ner i vikt, svälta osv... :O



Jag har också funderat över detdär med självmord, och jag känner som du, jag vill bara bli smal först, ibland så skulle jag vilja svälta ihjäl faktiskt, för att folk ska inse att det faktiskt är en sjukdom med ätstörningar och att man faktiskt kan dö.



Jag känner så jag med, jag hatar alla som säger "det går om man vill" osv. Jag har inget som helst stöd hemifrån längre, mina föräldrar slutade typ bry sig när jag fick bulimi, för jag gick ju upp då, och då var väll dom nöjda, förut kanske det fanns en liten gnista i mig, om att vilja bli frisk.

Nu vill jag bara att dom ska se mig igen, mina föräldrar, och mina vänner.

Jag känner mig osynlig, och bara för att det inte syns utanpå mig så gör det så ont, varje dag att kämpa, att gå till gymmet fast att varenda muskel värker, att sitta och önska sig att man skulle få äta, för att magen kurrar och gör så ont så att man inte ens kan dricka vatten för att den är så tom, men folk ser inte, dom tycker allt är så lätt bara..



Jag hatar min bulimi, och jag hetsade förut varje dag, enorma mängder.

Alltså hela smörpaket, chipspåsar, kilon med godis, massor av choklad.

Nu hade jag ju en hel helg nyss med hets iaf på fredagen och söndagen, men innan dess var det månader sen..

Men jag har ju min ätardag också, varje vecka, då blir det oftast 200 gram naturgodis, 50 gram mörk choklad och 50 gram lightpopcorn, ibland vanligt godis också, men jag tror dendär ätardagen hjälpt mig enormt att slippa hetsa, för är jag sugen på nåt exempelvis idag, då kan jag tänka att snart är det ätardag, då kan jag äta det. Det blir inte alls lika hetsbenäget då:P



Det är inte jobbigt att du skriver så mkt :) det är bara skönt tycker jag med! skönt att ha någon att tala med, som vet hur det är!

kram och hoppas du också får en bra dag :)

2012-04-19 @ 14:34:10
URL: http://sameoldpath.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0